من یه کارت گرافیک دارم اون یکی که میگم (اینتل)آنبورد هستش قابل در آوردن نیستش یعنی منظور شما این هستش که (مادر بورد 4 تا اسلات کارت گرافیکی داره) باید کارت گرافیکی رو سومیش نصب کنم؟ اجازه بدید پدرم برگرده بعد دوربین رو ازش بگیرم عکس بندازم
شما کارت گرافیک ها روی کدام اسلات ها گذاشتید . یک عکس بگیرید . توضیح دادم کارت گرافیک دوم باید روی اسلات pcie سوم باید وصل بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه کارت گرافیک دارم اون یکی که میگم (اینتل)آنبورد هستش قابل در آوردن نیستش یعنی منظور شما این هستش که (مادر بورد 4 تا اسلات کارت گرافیکی داره) باید کارت گرافیکی رو سومیش نصب کنم؟ اجازه بدید پدرم برگرده بعد دوربین رو ازش بگیرم عکس بندازم
|
شما میگید دو کارت 9800gt دارید ؟ یا یکی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه یکی دارم شاید من نتونستم منظورم رو برسونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان کارت روی کدوم اسلات مادربرد نصب کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اطمینان یکی از 6 پین های pci express رو به سوکت peg که کنار اسلات pcie اول هست وصل کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا با یه علامت قرمز اون هارو نشون بدید من کارت رو به اولیش نزدیک cpu وصلش کردم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخص کردم فقط . اول برق peg رو وصل کنید . بعد اگر مشکل باقی بود روی اسلات سوم pcie تست کنید .
منظورتون اینکه با سیمی که از پاور جدا شده و متصل به جایی نیست به اونجا وصل کنم (برق اضافی بدم؟) چیزی که نمی شه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیز دیگه رو هم بگم اینه که با کارت گرافیکی دیگه ای امتحان کردیدم جواب داد
اگه اجازه بدید کلاس دارم بعد از اومدن به شما نتیجه رو اطلاع میدم
|
نه مشکلی پیش نمیاد . خود سازنده این تغذیه رو گذاشته . 6 پین pciexpress باید وصل کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farid220 (20-07-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز تمام کار هارو به ترتیبی که فرموده بودید انجام دادم اما بازم نشد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks